clinica-dental-adeslas.png

TORNA A SOMRIURE
AMB SEGURETAT

Protocolo seguridad COVID-19 verificado

Siguis o no d'Adeslas

Les nostres clíniques compleixen el protocol de seguretat que et protegeix a tu i als nostres empleats.

Adeslas Dental és una empresa sòlida i de confiança, que fa més de 30 anys que atén pacients sense interrupció. El nostre compromís amb la salut bucodental s’ha mantingut fins i tot durant l’estat d’alarma, en el qual hem atès gairebé 24.500 urgències dentals.

Tenim més de 3.500 professionals en plantilla que estan formats específicament i al servei dels pacients. I tot això, amb el suport del líder en salut, Adeslas.

A totes les Clíniques Dentals Adeslas hem extremat les mesures de desinfecció, distanciament social i protecció, tant dels empleats com dels pacients, amb un protocol de control per a la teva seguretat i la de tot el personal de clínica.

A més, en Adeslas Dental nostres 191 clíniques disposen de Certificat de Seguretat davant de la Covid-19.

Icono Antes de llegar a la clínica

ABANS D’ARRIBAR A LA CLÍNICA

Cal que els pacients demanin cita prèvia, ja que estem reorganitzant les agendes per atendre les assistències que s’han endarrerit, prioritzant les més urgents i adoptant les millors condicions de seguretat per als pacients i els nostres professionals.

 

Icono Llegada a la clínica y recepción

ARRIBADA A LA CLÍNICA I RECEPCIÓ

Es recomana arribar puntual a la cita i seguir les recomanacions del personal. Els taulells de recepció disposen de mampares de separació entre recepcionista i pacient per evitar qualsevol mena de transmissió de partícules, prenem la temperatura com a prevenció i facilitem que es mantingui la distància de seguretat a través de la senyalització.

 

Icono asistencia en gabinete

ASSISTÈNCIA EN GABINET

Als gabinets, els nostres professionals estan específicament formats i disposen dels equips de protecció individual més complets. Intensifiquem la desinfecció del gabinet després de cada tractament i hem reforçat els nostres estrictes protocols d’esterilització d’instrumental i eliminació de residus, complint estrictament les normatives.

 

Icono área de atención al cliente

ÀREA D’ATENCIÓ AL CLIENT

Hem adoptat les mesures necessàries per prestar l’assistència en les millors condicions de seguretat per a pacients i professionals. Disposem de mampares i equips de protecció individual, mantenim la distància social de 2 metres i la desinfecció després de cada visita.

 

Icono despedida

COMIAT

Hem agilitzat tots els tràmits i processos per reduir al màxim el temps d’espera a la recepció després de la visita.

 

Sol·licitar cita

logo-protocolo-covid-2020-gris