clinica-dental-adeslas.png

Descobreix quant
t'estalviaràs
en els teus braquets

Els braquets no passen de moda perquè funcionen

Mai és tard per recol·locar el teu somriure i fer-lo espectacular. Els braquets metàl·lics segueixen sent l'ortodòncia més utilitzada ja que s'aconsegueixen resultats excel·lents i la seva eficàcia està demostrada.

Estan fabricats en acer pel que resisteixen molt bé la humitat i l'oxidació, a més són forts i robustos.

Si bé és cert que es fan servir més en nens i adolescents, els braquets metàl·lics estan indicats per a totes les edats i tenen un avantatge molt important respecte als altres tractaments d'ortodòncia: són més econòmics.

Ara a Clínica Dental Adeslas financem la teva ortodòncia amb braquets metàl·lics, deixa'ns el teu correu en el formulari de la dreta i descobreix quant pots estalviar-te en els braquets metàl·lics i en altres tipus d'ortodòncies amb l'Assegurança Dental Adeslas.

Aprofita la nostra fórmula finançada!

 

* Oferta financera realitzada per CaixaBank Payments & Consumer, E.F.C., E.P., S.A.U., i subjecta a la seva aprovació. Exemple per a un tractament d'un client amb assegurança Dental Adeslas i amb franquícia òptima. Preu tractament 1.351 €. Import total del crèdit 1.364,51 €. Tractament ortodòntic amb braquets metàl·lics (una arcada), 47 quotes mensuals a 32,01€ i una última quota mensual de 32,25 €. (TIN 5,95%, TAE 6,65%). Total degut 1.536,72 €. Oferta vàlida fins al 31-12-2020.

Rep en el teu correu els millors preus en ortodòncies