Resol aquí els teus principals dubtes

Seguim cuidant la salut bucodental dels nostres pacients amb la confiança i seguretat d'Adeslas.

 

 

Tinc una urgència, puc acudir directament a la clínica?
Per poder atendre la teva urgència o consulta odontològica cal agafar cita prèvia per assegurar les mesures de distanciament, trucant al telèfon 900 22 99 22.
Quines mesures de control s'estan prenent?

A totes les Clíniques Dentals Adeslas hem extremat les mesures de desinfecció, distanciament social i protecció tant d'empleats com de pacients, amb un protocol que busca la teva seguretat i la de tot el personal de clínica davant del COVID-19.

Pots consultar el Protocol de seguretat aquí.

Què he de fer si tinc símptomes?
Puc anar acompanyat a la cita?

Recomanem que acudeixis sense acompanyants excepte en el cas de menors, persones dependents o amb discapacitat. En la trucada als nostres pacients reforcem les mesures de seguretat i informació que s'han de tenir en compte per a comptar amb la col·laboració de tots.

És obligatori l'ús de mascareta?

Durant la situació de crisi sanitària per coronavirus, les mascaretes seran obligatòries per evitar la propagació. Hauran d’utilitzar-les totes les persones, des de nens de sis anys, en llocs tancats i en espais oberts quan no es puguin garantir els dos metres de distància que es recomanen com a garantia sanitària per prevenir els contagis.

Per consultar les condicions de l'ús obligatori de mascareta durant la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, pots informar-te aquí

Puc pagar en efectiu?

En la trucada recordatòria abans de la teva cita, t’informarem de la nostra preferència perquè abonis el teu tractament amb targeta bancària o transferència prèvia, per a reduir els riscos de contaminació que comporta la manipulació de diners en efectiu.

Demana cita trucant al telèfon gratüit:

900 22 99 22